3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Ontstoppingsbedrijf Dalfsen

Wij beëindigen al uw verstoppingen!

Ontstoppingsbedrijf Dalfsen

Ontstoppingsbedrijf Dalfsen? Heeft u te maken met een verstopping in uw riool, afvoer of wc? Zoek dan niet verder! Wij zijn een loodgietersbedrijf in Dalfsen dat gespecialiseerd is in het verhelpen van verstoppingen.

U kunt ons te bereiken voor allerlei soorten ontstoppingswerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verstoppingen in een riool, toilet, douche, gootsteen of bad. Ontstoppingsbedrijf Dalfsen helpt u met al uw verstoppingen.

Daarnaast kunt u ons bereiken voor het inspecteren en reinigen van uw riool en afvoeren! Ook wanneer u hulp zoekt bij het aanleggen en vervangen van riolen zijn wij te bereiken.

Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Dalfsen om een afspraak te maken. Wij zijn te bereiken op 0529 201 689.

Werkgebied Ontstoppingsbedrijf Dalfsen

Ons werkgebied omvat Dalfsen en verre omstreken. Waar u ook woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Het maakt voor ons niet uit u een loodgieter in Dalfsen Zuid, Oost, Noord, West of Centrum zoekt, wij kunnen snel bij u ter plaatse zijn! Maak snel een afspraak met één van onze loodgieters. Dit is geheel vrijblijvend.

Bent u opzoek naar een Ontstoppingsdienst in Dalfsen om uw verstopping te verhelpen? Neem dan nu contact op via 0529 201 689.

Werkzaamheden Ontstoppingsbedrijf Dalfsen

Riool Ontstoppingsbedrijf Dalfsen helpt u met alle soorten problemen aan uw riool.

Het maakt niet uit of de verstopping zich nou in het riool, wc, badkuip, douche, gootsteen of stortbak bevindt. Ontstoppingsbedrijf Dalfsen kan u helpen met elke verstopping.

Heeft u last van een verstopping? Neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave op 0529 201 689.

Spoed

Op het moment dat uw afvoer niet meer goed doorloopt, is de kans groot dat er een verstopping zit. In sommige gevallen kunt u dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, de specialisten op dit gebied, hebben daarom speciaal voor u een aantal waardevolle tips op een rij gezet.

Wij hebben 24 uur per dag, 7 dagen in de week een telefonist(e) om uw spoedgevallen aan te nemen. Wij zijn elke dag, op elk moment van de dag, bereikbaar voor verstoppingen die met spoed moeten worden verholpen.

Ervaart u een verstopping die met spoed verholpen moet worden? Neem dan direct contact op via 0529 201 689. Wij komen zo snel mogleijk bij u langs!

Hardnekkige verstoppingen

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Dat is erg vervelend. Wij kunnen u hier gelukkig mee helpen. Door een riool of afvoer door te spuiten, zal de verstopping niet terugkomen.

Verstoppingen doen zich voor in allerlei soorten en maten. Wij maken onderscheid tussen verstoppingen in een riool, afvoer, wc en gootsteen.

Per categorie hebben wij een aparte pagina gemaakt met daarover informatie en mogelijke oplossingen. U vindt deze pagina’s op onze website.

Laat u uw riool liever ontstoppen door een ervaren ontstoppingsbedrijf? Neem dan contact op via 0529 201 689. Onze ontstoppers staan voor u klaar!

Ontstoppingsbedrijf Dalfsen met betaalbare tarieven

Wij werken op een zeer doeltreffende en effectieve wijze. Hierdoor zijn wij in staat zeer betaalbare tarieven te berekenen. En dit doen wij in combinatie met de beste kwaliteit.

Wij van Riool Ontstoppen Dalfsen houden niet van vervelende financiële verrassingen achteraf. Om dit voorkomen ontvangt u van ons altijd vooraf een plan met een bijbehorende prijsopgave.

In deze prijsopgave geven wij aan aan welke werkzaamheden wij willen uitvoeren en wat de verwachte kosten zullen zijn. Zodra u akkoord geeft, gaan wij voor u aan de slag en ontstoppen verhelpen wij uw verstopping.

Wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met Ontstoppingsbedrijf Dalfsen op via 0529 201 689.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Dalfsen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Dalfsen? Riool Ontstoppen Dalfsen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Dalfsen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Dalfsen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Dalfsen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Dalfsen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Dalfsen?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Dalfsen via 0529 201 689. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0529 201 689

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Dalfsen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Dalfsen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Dalfsen komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Dalfsen?

Ontstoppingsdienst Dalfsen ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Dalfsen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Dalfsen helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Dalfsen bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Dalfsen inschakelen? Neem gerust contact op via 0529 201 689.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Dalfsen en omstreken. Waar u ook woont in Dalfsen, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Boshoven, Laar, Molenakker, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Altdalfsenerheide, Tungelroy, Swartbroek, of Strampoy. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0529 201 689 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Dalfsen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Dalfsen op 0529 201 689.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Dalfsen? Neem gerust contact op via 0529 201 689.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Dalfsen op 0529 201 689.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Dalfsen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Voetbalvereniging ASC'62

Riool Ontstoppen Dalfsen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

CBS De Spiegel

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Dalfsen.

Esther

Rosengaerde Zorgcentrum

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Dalfsen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Auberge 't Asje

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button